Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Jag sover aldrig, sömnen är släkt med döden
Jag sover inte, tänk om jag blir kär i det
Jag sover inte längre.
Jag är så jävla trött




Fri vers av Karin Blom
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-09 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Blom
Karin Blom