Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymmer

Jag måste här ifrån, men jag hoppas att du letar efter mig
Du måste söka efter mig, sakna mig
Om du söker efter mig, tänker på mig
Då vinner jag
Hoppas ditt sökande leder till mig, men du får aldrig hitta mig




Fri vers av Karin Blom
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-09 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Blom
Karin Blom