Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamma


Längtar efter eld
efter tiden förr
i sammetssoffa
ett snöväder i ett vinterland
blidkade på eldstaden
aftonglöden vi såg
i rödorange flammor
numera överskuggat
i snöfall tände jag
rödorange eld
avskilt dansade
siluetten av skugga




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-10 00:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så vackert
2023-09-23

  Anneli Karlsson
Det är vackert så. I några strofer som träffar direkt. Elden är temat i dikten. Berättar jaget vill och har elden. Vattnet/snön släcker elden. Det handlar om oförenliga element. Djävla bra!!! Drömmar i universum
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum