Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har ofta svårt att vara social d.v.s \"normal\"....


Äntligen kväll


dagen är lång
och svår

natten ett andetag

som fyller kropp
och själ
med välbehag

i nattens
ljuva mörker

glider vi bort
från verkligheten

skönjar alltets
möjlighet
härifrån
och till evigheten




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-08-11 11:15



Bookmark and Share


  Uffe Agnetun
Ja ... och dagen blir lätt eftertankens kranka blekhet. Jag föredrar natten för allt blir så mjukt inlindat i mörkrets sammet ... ljuset är så hårt ... bra skrivet och beskrivet!
2006-08-14

    Bodil Sandberg
Så sant så sant ! Den där stunden finns det en mening med...både eftertanke och andrum finns det där...
2006-08-11

    mellanmål
Oh, tänker på den där Paltrow-filmen om ett matte-geni...Väl skrivet.
Men vad är egentligen normalt?
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell