Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankars tillblivelse

Man kan gå i sina egna tankar för att lösa ett personligt problem.
Tankarna upplöses i fragment.
Så smäningom sammanstrålar de i ett viktigt ord.
Ordet är som ett altarljus och som leder vidare.
Ljusstrålarna leder vidare i sökandet efter den fulländade meningen i den betydelse man tills nu kommit fram till.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-14 19:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa framåt de oansenliga
småtimmarna kan även
det storartade inträffa
Inom sinom tid?
;)
2023-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP