Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverigedemokraterna

Demokrater hit och dit! Nej vi behöver istället alla vara Sverigedemokrater !




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-15 18:37



Bookmark and Share


  Koloristen
Ett sekulärt och demokratiskt parti som inte vill ha stormaktstiden tillbaka. Därmed otillräckligt.
2023-02-16

    Sefarge VIP
Jaa det gäller se upp med ett
Parti som så fruktansvärt ut
-nyttjar namnet Sverige för
att så split och kaos i landet
Bara för att få egen fördel?


2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP