Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonglänta

När gryningen brer ut sig
smeker kärlek i ditt hår
Känn solstrålar klä från mig
önskan göra den till vår

Drar fingrarna längs din arm
kupar handen runt ditt bröst
Små andetag gör mig varm
viskar orden som ger tröst

Då morgonen blir dag
väcker Amor oss med lust
Där älskandes du och jag
villigt suger ut hans must




Fri vers av hawkeye
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-08-11 12:17



Bookmark and Share


  Madjori
Åhh, en sån underbar dikt detta är... njuter av den och tänker mig tillbaka..
2006-08-20

  Sanningsägaren VIP
underbar bild du målar upp här
kan man vakna finare än så
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye