Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=mkgLq8PPq9Q


ynkryggen gustaf fröding ville småtöser

jag vet ingen
bättre Sveningvarslåt
än deras Anita

come on

Fröding tyckte
bättre om barnhoror
och sämre om
konstens njutningar

Magnusson var
ingen hycklare

låt oss
digga Gustaf
och hata
kultureliten

de ljuger
om porren




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-02-17 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP