Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi två

är du kär i mig?
jag är kär i dig.


vi vet inget
om det som kommer
att hända

men kan inte
låta bli att gissa

här är hon glad
här är hon het

och här är jag blyg
och ser henne
inte lika ofta
som nyss




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-19 03:08



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Fin text, Immanuel. Bra jobbat.
2023-02-19
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP