Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… dedikerad till barnbarnet Sebastian som kidnappats och gisslantagits. Vi har inte sett honom på över ett år. I förra veckan sekretessbelades ärendet och möjligheten att få se Sebastian omintetgjordes. Sebastians hopp att se sin far släcktes.


UTOPISKA DRÖM ATT FÅ SE DIG IGEN


du fina underbara barn Sebastian

vi minns dina handlingar så ödmjuka

all den omsorg och kärlek du besitter

alla vi vet de ord som du bär på

din berättelse ska en dag bli känd

 

vi väntar här på dig med öppen famn

vi vet att du måste sakna oss oerhört

Sebastian din far älskar dig liksom alla vi

vi alla håller minnet av dig nära i våra hjärtan

 

din förmåga att visa andra sådant de vill glömma

kreativiteten du har med musik och måleri

välmeningen du besitter att hjälpa andra

trots att du bara är 9år har du lärt så mycket

 

din klokhet ska ge dig svar på dina frågor

ditt hjärta vet att du är värdefull innerst inne

din kropp kommer att ge dig styrkan i livet

dina tankar är smarta och lösningsorienterade 

 

för oss är du och kommer alltid att vara guld värd

vi ser din potential - din kreativitet är din styrka

du har fantasi välutvecklad med analytisk förmåga

allt detta Sebastian kommer göra all din tid levande

 

den dagen i framtiden vi kommer att träffas igen

den stunden vi åter kommer krama dig hel igen

då kommer du att förstå att du varit med oss i allt

för oss är du en av de sju kusinerna för alltid

 

spöket Kristian Sebastian Munter kommer du ihåg?

nu vet du att allt du lärde dig rymms i ditt hjärta

så när du tvivlar eller misströstar minns alla oss

vi finns alltid här för dig i dina tankar som förut

 

farmor, gammel farmor och farfar och kusinerna  

vi glömmer dig aldrig så att du vet - minns alltid det!

du är världens mest underbara Sebastian!




Prosa av Solstrale VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-20 10:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Gripande och förtvivlat rop och längtan efter en älskad släkting.
2023-02-21

  WyS VIP
Vackra ord till ett älskat barn!
Värmer i själ o hjärta!
2023-02-20

  Respons VIP
En vacker hyllningsdikt till ett älskat barn. Skrämmande historia!
2023-02-20

  Gunnar Hilén VIP
Oj så nära det kom ! Fasligt !
2023-02-20

  Lottie Ålhed VIP
Ruskigt smärtsam läsning. Väl beskrivna känslor.
2023-02-20

    Lena Söderkvist VIP
Det här är hjärtskärande. Stackars barn och familj. Skulle bli vansinnig om det hände någon släkting till mig. Mycket känsla i beskrivningen av känslorna.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP