Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gosak

ett ögonblick trodde ni
att jag var död
nej så fan heller
jag lever
leker gosak
åt er alla
att mumsa på
en mumsmums
att mumsa på
i hela livet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-02-21 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP