Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vågstänk

Salta droppar i ansiktet
Solen och vinden mot kinden
Med lite fantasi blir tårar lätt Altantens vågstänk,
med lite fantasi
Vågor
Jag dyker ner under dem

Kanske är jag redan där
I ett annat liv




Fri vers av morningbell
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-22 01:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Wow, fin lyftning där i slutet.
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

morningbell
morningbell