Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

Som om världen inte hade varit min

Och jag, del av

Som om man skulle behöva backa bakåt ut ur rummet, hukandes

Som om allt inte redan vore självklart

Alla

Vi är

Jag är

Som om




Fri vers av morningbell
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-03-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morningbell
morningbell