Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vits

Det finns en vits med att inte berätta.
Man vill
Skydda sig




Fri vers (Fri form) av morningbell
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-04-17 22:37



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker det här temat är intressant. Jag tror att Du berört det tidigare: tystnad som budskap. Och återigen fladdrar Tillie Olsen förbi.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

morningbell
morningbell