Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alva Johnson's 'Skenet' inspirerade mig ... - tillkom och publicerades här tidigare i maj 2013 men saknar bäst före datum ...


Ju mer vi ser och förstår, ju mer vi ser ...

... hur lite det är vi egentligen förmår att se ...

Tilltalar mig ... 
... gör Alva Johnson's flöde ''Skenet ''

Något som fick mig att skriva följande kommentar
vilken jag vill dela med mig av till flera ...

Lite som det där med
att ju mer vi läser, upplever och lär oss 

utifrån livet vi lever i i allmänhet
men än mer utifrån 
även det andra berättar om
att de läst, upplevt och lärt sig 

under sina liv ... 

... Ju mer växer insikten inom oss
om hur lite det är vi egentligen vet 

och hur mycket mer den rymmer 
denna vår tillsynes befintliga verklighet ... 

... Men också att denna verklighet 
blott är en liten bit
av en väsentligt större verklighet 

vilken i sin tur
bara är en av oändligt många flera 

existerande verkligheter
om vilka vi inte har en susning 

och därför heller ännu ingenting vet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-22 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP