Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Den upptar var tanke
var timme
var sekund

Upptar hela min existens
från första stund

Den får mig att vackla
tappa fotfäste & balans

Släppa taget om all vett & sans

Den fyller ett tomrum
Öppnar en sårbarhet
Greppar tag om mitt innersta

Den får mig att släppa allt


……….Din röst………




Fri vers av BoingBoing
Läst 399 gånger
Publicerad 2004-11-02 14:03



Bookmark and Share


  Markattan
Gillar den här! Känner igen mig i dina lättflytande ord.
2004-11-02

  Elin Isabell
Denna berörde mig nåt alldeles...
"Öppnar en sårbarhet".
*gilla*

2004-11-02
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing