Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CARPE DIEM

 

Eftersom livets öde finns runt varje hörn

ter det sig självklart att fånga dagen.

Men att återuppleva det förgångna

blir kanske ett sätt att öva sig på reincarnering

och där finna livets mening.

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-02-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP