Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en mentalitet där bäst före dagen är det enda som gäller förbiser man livets mening


ÅTERBLICKANDE ?

Eftersom livets öden finns runt varje hörn

att leva för dagen ter sig vara livets frön

Man skall vara i trim och kreativ

leva för stunden i ett bäst före liv.

Ty att leva i det förgångna är tabu belagt för många

men är det kanske där man finner meningen 

och att korta dagar blir långa.




Bunden vers av giovanni casadei VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-22 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP