Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de heligaste

I de heligaste av alla industriella salar - i de närmast sakrosankta - gjutes kanoner, tillverkar man stridsvagnar och kulsprutepistoler, trampminor, missiler, bomber och krigsflygplan.

I Styrelserummen. Runt mahognybord. Skålar man i champagne. Röker cigarrer.
Lyckönskar sig sina goda avanser.
Samt
göder i lönndom Guldkalvar i Skatteparadis.
Frid över Jorden ber man inte för.
Sådan är skadlig för hela branschen.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-27 00:48



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Mitt i prick ! Har alltid förundrats över att destruktivitet är ett framgångsrecept !
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP