Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitterlim

 

Minnet av dig

en känslopalett

 

fylld med glitterlim

i alla tänkbara nyanser

 

en palett av glittrande känslor

som klistrat sig fast…




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-27 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1