Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst, Hegel!

Tyst, Hegel!
Tyst, alla ni andra!
Tyst, alla citat och all inspiration och alla intryck jag aldrig kunnat spjärna emot!
Tyst, alla rader, alla röster, alla sånger!
Allt jag tagit del av
På något sätt gjort till mitt
För att klara av
För att motivera
För att njuta
För att överleva
Tyst, alla drömmar, alla tankar, alla ljud från andra!

Nu är det jag som talar.




Fri vers av morningbell
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-28 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre vind i segel
än gamle Hegel
2023-03-07

  Kajan VIP
Som att rensa scenen, eller att slutligen finna sin egen röst bortom. Snyggt framfört .
2023-02-28

  Emanuel Sigridsson VIP
En mycket övertygande text. Det här lovar gott.
2023-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Knappast.

2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

morningbell
morningbell