Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv ut mitt hjärta

Riv ut mitt hjärta, för nu orkar jag inte mer.
Jag känner mig tom inombords, mitt hjärta dunkar så svagt

Det här är en sorgens dag, en hjärtlös dag, då jag fått reda på att min bästa killkompis skaffat flickvän.

Mitt hjärta rivs ut på grund av dig, inte på grund av svartsjuka utan på grund av att nu kommer jag ha förlorat dig helt och hållet.

Du, min vän, min underbara vän.

Farväl.




Övriga genrer av angeleyes_
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-08-11 19:54



Bookmark and Share


    Fetlyrik
Ni kan väl vara vänner ändå?
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_