Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


ARGHET.

Jag ber dom att kommentera men vad får jag?
inte ett knyst, inte ens ett bra eller dåligt,

jag ber och ber och berättar hur mycket det betyder för mig
men vad får jag? Inte ett knyst.

På poeter.se och sockerdricka.nu så lägger jag upp mina dikter för respons, men vad får jag? Jo inte ett knyst.

Irritationen stiger och stiger, snart slår den i tak,

när jag ber och ber men inte får ett endaste svar.





Fri vers av angeleyes_
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:49



Bookmark and Share


    Camillaa
vacker
/ C *
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_