Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera.


Paradis

Jag lämnar er nu, jag lämnar allt bakom mig
sårad av era lögner och svek ger jag mig iväg
för att hitta vägen till MITT paradis.

Ett paradis där jag är lycklig,
där mitt hjärta inte längre är brustet,

ett paradis där jag skrattar och ler.




Fri vers av angeleyes_
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-10-09 22:23



Bookmark and Share


  Ezo
jag känner igen mig, många gånger har jag velat lämna den här staden, alla människor...jag hoppas alla hittar sitt paradis en dag..om det finns sådana platser kvar :)
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_