Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera, det betyder otroligt mycket.. skriv bara bra eller dåligt om ni inte orkar utveckla. Jag vill bara ha kommentarer!!!!!


Elden

Jag vill känna eldens lågor smeka min kropp
så som dina händer en gång gjorde,

Jag vill känna eldens hetta och passion
lika starkt som jag brukade känna din.

Jag vill febrigt söka mig om natten kring lågor
för att få samma njutning som du en gång gav mig.




Fri vers av angeleyes_
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-10-07 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_