Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jagvetinte.


Glittrande tårar

Glittrande tårar och lite sot
Glittrande tårar och lite sot på mina vingar
Glittrande tårar på mina kinder och lite sot på mina brända vingar
Glittrande tårar på hennes kinder och lite sot på hennes brända vingar, på grund av honom.




Fri vers av angeleyes_
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-10-28 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_