Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå ner i vikt

hon tänkte testa att gå ner lite i vikt
att bara minska några kilo

hon tänkte se efter om hon var stark
kilona rasade och rasade
kvar fanns inte så mycket

men bland hennes tankar var fettet kvar
hon fortsatte att gå ner i vikt.




Fri vers av angeleyes_
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-11-29 23:16



Bookmark and Share


    eva m h
Åh,det var en otäck dikt om anorektiskt tänkande!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_