Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas connection

Även fast du har en ny, och jag inte har någon alls
så har vi ändå en speciell känsla emellan oss

när vi är i samma rum fast i varsin ände så säger människor att de ändå känner den där vi-samheten emellan oss, som att vi hörde ihop.

jag måste medge att jag känt den med, och att jag undrar om det nog inte skulle vara så dumt att det blev du och jag.

Men jag frågar också mig själv om du känner samma sak?
Om du känner denna kemi som också så fint kan kallas för connection så kan du vara så snäll och visa det.

Varje dag så önskar jag efter en ny chans att få dig min älskade, en ny chans eftersom jag förlorade dig en gång förut, och jag vet att du känner någonting för mig..

Frågan är bara vad och den som söker får sina svar.





Fri vers av angeleyes_
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-12-03 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_