Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Idag såg jag mitt hjärta, en liten flimrig bild
Det rörde sig, pulserade då blev jag gråtmild
Där är du ju mitt hjärta, så omskrivet av mig
Jag aldrig tänkt en tanke om klaffen där i dig.
Dig vill jag vara rädd om så att du får må bra
Med dig vill jag leva länge och riktigt stark få va!




Fri vers av Roger VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2004-11-02 15:45



Bookmark and Share


    Idun 1
på ditt vackra hjärta
du har bara ett och
det är svårt att ersätta.
2004-11-02

  Anette Blomberg
kammaren. Bädda mjukt med varsamhetens lakan. Härligt, fyndigt skrivet och du...slutet är stort...
2004-11-02

  Rachel Roth
Så fin denna, och hjärtat är ju också mer än detta, större än vi någonsin kan ana...
2004-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP