Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken

Gamla spöken strök omkring och
jag kunde inte få bort dom
Jag höll upp ett krucifix
och bad till Gud, Allah
men det var ingen som hade
tid att lyssna

Mina anklagelser for mot dig
som projektiler och jag
skakade när orden landade

Sen den stora dumheten
jag stammade fram osäkerheten
och du svarade att du ville
ha säkerhet

Men jag är ingen
bil med airbag
och jag kan inte hjälpa
att ibland kraschar jag

när

det är alldeles för många
spöken som går omkring




Fri vers av mariann
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-08-11 21:10



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Dessa spöken som går omkring bland oss ibland, vad ska vi göra med dom?. Skitbra skrivet. Gillade denna mycket! Jah bless!
2006-09-07

  Dilsewat
"Men jag är ingen
bil med airbag" :) sannerligen inte!
2006-08-22

  Propella
Svepande, virvlande rader som trollbinder mig fullständigt. Oj.
2006-08-21

    Oprofessionell
Jag ÄLSKAR raderna :

''Men jag är ingen
bil med airbag
och jag kan inte hjälpa
att ibland kraschar jag''
2006-08-21

  Ezo
Jag gillar början:
"Gamla spöken strök omkring och
jag kunde inte få bort dom
Jag höll upp ett krusifix
och bad till Gud, Allah
men det var ingen som hade
tid att lyssna"

Bra skrivet!
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann