Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kall

 

 

vind blås

cyklon av tankar

 

som

 

skuggor samlade

under molnen

på öde

 

landsvägar

och tiden 

 

är en längtan om

hur vi rör närmare

vårt nakna

 

innersta

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-05 14:22



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Givna ofrånkomligheter,
liksom...
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP