Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Inlevelse och medkänsla för andra leder oss i ljus!


I ASKA SOT OCH SVARTA MOLN SPIRAR VÅREN


vägens sörjelika sorgkanter
vittnar om grogrunden för ...
tillåt mig presentera tussilago!!! 

tussilagolekparkens glada nöjesfält  
oroa er inte detta öppnar inom kort 

leende ser jag era ansikten  
hoppfullt självlysa i mörkret
solskenet bleknar i jämförelse

 

sök upp tussilagon inom dig!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2023-03-06 09:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fint! Tussilagon upphöjd till ny dimension.
2023-03-07

  BenGust VIP
Om våren blixtlyser den kring vägdikeskanterna. Som gjord
för att belysa det dunkla inom oss.

2023-03-06

    Lena Söderkvist VIP
Tussilagon är det säkraste vårtecken jag kan tänka mig. Förutom marskatternas ylande förstås. Fint att du påminner om det man visste som barn och sedan glömde.
2023-03-06

  Blomma-Stjärna VIP
wow - wow - wow
- tussilagolook
i dikt och bild
tackar :-) !
2023-03-06

  Ninananonia VIP
Så fint! Tussilagon inuti oss finns någonstans. Det känns hoppfullt!
2023-03-06

  Maria Sundelin VIP
Tussilago är en vacker blomma
2023-03-06

  Sparvögat VIP
Så fint ~ tussilagon som vilar
i sinne och hjärta…
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP