Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter


Sitter i mina minnen
De smeker och sticker, om vartannat.
Jag vet inte vad jag ska känna längre,
men någonting känner jag.

Sitter i mina minnen
och de ger mig samma känsla som att sitta i ett blomsterhav
en sommardag.
Lika flyktigt och smula kort
som sommarens tid

skön och sorglig
varm som kall.

Men det gick,
det gick att även gå.
Jag behöll det viktigaste
det jag ville nå.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-07 16:29



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mäktigt.
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP