Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det med mig?

Det har alltid varit
Något skevt
Jag såg det för sent bara

Du hade ett fönster
För att kunna se ut sa du
Men sen kollade du aldrig

Det har alltid varit
Något trasigt
Jag kände det för sent bara

Du köpte lampor
För att få få ljus sa du
Men sedan satt du i mörker

Det har alltid varit
Något obotbart
Jag insåg det för sent bara

Rädda den som räddas kan sa du
Sen hoppade du




Fri vers av Nollnittio
Läst 79 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-03-07 21:42



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nollnittio
Nollnittio