Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra kilo minst

Biter hårt
100 kilo minst
Kan vara stress
Säger dom

Ligger stilla
100 sekunder minst
Kallas meditation
Säger dom

Tappar tankar
100 måsten minst
Kallas bränd hjärna
Säger dom

Men jag finns
Inte bara för andra
Utan för
Mig
Säger nån




Fri vers (Fri form) av Nollnittio
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-06 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Meditation är en bluff från Satan.
2023-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nollnittio
Nollnittio