Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsloop

Kommer inte ihåg sist
Du gav mig
En komplimang

Vad säger det
Jag vet inte

Det är grus
I maskineriet

Hur får jag bort det
Jag vet inte

Har vi fastnat
I en
Evighetsloop

Hur kommer vi ur den
Jag vet inte

Hjärtat dunkar
Hjärtat dunkar





Fri vers (Fri form) av Nollnittio
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-04 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollnittio
Nollnittio