Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I botten av mig

När det är ord som saknas
Andetag som är ofullständiga
Blir det för lite luft
För oss

När det är näring som saknas
Kraft som sinar
Blir det för lite gjort
För dom

När det är värmen som saknas
Kropp som knottrar
Blir det för otröstligt
För mig

Jag ger upp




Fri vers (Fri form) av Nollnittio
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-08 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollnittio
Nollnittio