Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumpad

Aj
Du går förbi mig
Känner mig
Osynlig

Andas jag högre?
Luften tyngre
Skinnet tjockare

Skaver
Ord saknas
Vi borde
Prata
Säger du

Kroppen tung
Jag kan
Nog
Försvinna

Så du inte ser mig




Fri vers (Fri form) av Nollnittio
Läst 41 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-30 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollnittio
Nollnittio