Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under oss

Har du hört mitt andetag.
Mitt hjärta som slår.
Låter ihåligt.
Låter hårt.

Har du sett min apati.
Jag tror att den syns
I spegeln i en vattenpöl
Som står stilla
I vind

Kanske vi stannar här
Där det känns stabilt
Kanske vi måste det
När vardag swishar förbi

Men

Har du hört min tvivlan
Min rastlöshet som gror
Låter högt nu
Låter som luft




Fri vers (Fri form) av Nollnittio
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollnittio
Nollnittio