Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1012.I´m hangryyyyyy"


///EN DAG...
utan barriär
du du DUuu...

fångar EN SKUGA,
jag jAg JAG
i VÅRavslutningen...
===
det bortgångna
i kommande
väntar på gunst

där var fästning
är ett nätbud
täcker över
vallgravförbindelse\\\
===
Yes...in the front
IS #THEGLOBALWAR#

and my sabotagevoice:
"I'm not happy
I´m hangryyyyyy"
---
...välmående...
hänger på priserna
pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-08 11:09



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Var inte ledsen. Snart blir det vår på riktigt. Grönt och blommor överallt. !!
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP