Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

När evigheten droppar

in i tiden.

Stanna upp!

Kliv av en stund.




Fri vers av Idun 1
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-11-02 18:37



Bookmark and Share


  Elin Isabell
och tänkvärt:)
2004-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1