Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synpunkter ifrån ett landskap



Avståndet driver iväg
med ögats linje

När dis,gråhet och snö
gör att allt flyter ihop

Himmel och jord till en
enda seg gröt

Nästa dag skinande ex
-ploderande sol i vita
vidder med snöblind
-het som en annan risk

Och lavinfaran den stän
-diga faran åkandes vid
kanten av det omöjliga

Kommen hem med släd
-hundarna och sig själv
i behåll

Med flimrande bilder
Inuti tagna och givna
i bagaget

Tänk så många punkterande
synpunkter en hjärna kan få
emotta

Från ett smältande
Vinterlandskap

Som en film från Netflix
aldrig kan förmedla







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-10 08:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Högst levande poesi; det expressiva i fjärde strofen lyfter verkligen.
2023-03-10

    Lena Staaf VIP
Inget går upp mot den riktiga naturen!
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP