Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


snöbygge


Smocka


Att använda smocka
är inte försvarbart
i språkbruket om lite snö

Det finns faktiskt de
som blir allvarligt utsatta
och av en smocka kan dö

Vi kan inte påverka
väderleks svängning
en anpassning måste här ske

Dock smockor och smällar
med stryk i förlängning
ju ingen utav oss vill se

Hör upp alla gubbar
och driftiga kvinns
för hemfriden slå nu ett slag

Respekt och förståelse
mellan er finns
först när snögubben
byggs som ett lag










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-10 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP