Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror på visioner och utveckling i största allmänhet men också att man måste utgå från och leva under tiden i den verklighet som är ens nuvarande realitet ...


Visserligen är livet så mycket mer ...

.. än blott det liv
vi lever här och nu ...

Men även om vår själ
fortsätter sin färd
mot nya mål
i en annan dimension
när vi väl nått
vägs ände
på detta livs slutdestination ...

... så tror jag det är
rätt väsentligt ändå
nu liksom då
i tidigare livsdimensioner,
att vi tar vara på
är rädda om 
och gör det bästa möjliga
men kanske också lite till
av denna vår nuvarande
befintliga livssituation ...

Ty som jag nog
redan tidigare sagt förut
om det där med att
jag tror på själens fortsatt liv
även efter att min nuvarande kropp
förbrukats som kärl och tagit slut 
och själen passerat den gräns
i det nuvarande livet 
vilken vi benämner döden ...


... så är jag lika fast övertygad om
att min själ också har ett liv
som är värt att levas och avnjutas
före denna död ...

Mest i lust
om än så ock i stunder av nöd ...




_____________________________________
Tidigare publicerad här i maj 2013 
men den förmedlade meningen och innebörden
i flödet torde sakna bäst före datum ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP