Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

ena dan sol
väna vårfåglar
från fordomland

nästa dag
Kung Bores
blyhimmel

vårkänslor?

mjovars
kallar dom
persienner

ikväll
drar jag på
en rulle, nåt bra

Gran Torino

Get off my lawn




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-12 19:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Bra val, hr Eastwood går alltid hem.
2023-03-23

  Koloristen
"persienner".

-Träffsäkert.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP