Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gone.....



Jag tänkte ibland
Det skulle inte såra mig ett dugg om du försvann....

Men än idag kan jag inte förmå mig
Att trampa utan att nå dig
På platsen där du skall finnas
För att man ska ha något att minnas

För...

Jag tänker ibland
Jag kan inte nå din hand....




Fri vers av BoingBoing
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-11-02 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing