Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


OM SUMMAN ÄR KONSTANT

 

Ja han hade levt där

i en sorts förtvivlan

som om något viktigt

saknades i livet

och han visste att livet

var alldeles för kort

för att överhuvudtaget

ta någonting förgivet

 

men om nu själva

summan är konstant

av alla dessa misstag

som han har gjort

men kanske ändå svaret

på hans många frågor

kan finnas där

bland lekens alla kort

 

för när det nu bränner

djupt där i hans bröst

av det så dåliga

samvetet han bär

och det blev än värre

när mänskor utan vett

med förakt försöker

att beskriva den han är

 

men en dag kan kanske

ändå kärleken få segra

även om vägen dit

den kan nog bli lång

men han tänker i så fall springa

den allra sista biten

om han kan få känna

denna lycka än en gång

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-14 15:35



Bookmark and Share


  SvartPortal
underbart bra, följde med i texten och rösten och det bah small ihop, sjukt bra gjort!
2023-03-15

  Respons VIP
Ett hopp som lyser om en bättre framtid trots umbäranden och dåligt samvete.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP