Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varselljus

mellan avfarternas sus solar jag en bit
en prins bländande i halvt och helt ljus
det gör mig närvarande levande vit
fantastiskt skändande human nu
ett spotlight för en bråkdels sekund
en hjort frusen i din strålkastarblick
vem sa att det inte fanns bromsspår
jag har försökt bromsa för sent sen igår
Sen jag lärde mig att gå, stå och skriva
att förstå sin gårdag är att imorgon förutspå
det har aldrig varit min sak att vara stabil
särskilt inte när man slår i vattnet med sitt liv
men det vackra upphör mig inte här
från botten ser man solens fotoner lysa slut
i regnbågens alla vackra färger
mot en dansande ytspänning bryta ut




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-15 01:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten går på tomgång.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling