Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allting dör

 

 

Hon kunde inte sluta gråta,

våren gjorde för ont

orkade inte se

knoppar brista igen.

 

Och allt det som börjar om 

bara för att dö,

en gång till.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-15 20:18



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Men om det inte vore så, bästa Katinka... hur skulle livet kunna börja om.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP