Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nypussad groda

Nypussad groda

lämnar guldspår

i drömmen.






Fri vers av Idun 1
Läst 414 gånger
Publicerad 2004-11-02 19:35



Bookmark and Share


    Jonzon
Bra.
Älskar grodor
Guld.
2007-07-13

  Anna H
liten dikt som får mig att längtansfullt dra på munnen. Tack!
2004-11-22

  Anette Blomberg
Jag har ärligt provat. Ska nog testa en redig padda nästa gång...
2004-11-02

  karenina VIP
Smack!
2004-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1